Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στον Άντι Μάρεϊ: «Δεν έχω παραβιάσει ποτέ κανονισμό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στον Άντι Μάρεϊ: «Δεν έχω παραβιάσει ποτέ κανονισμό»

Ο Άντι Μάρεϊ τα… έχωσε στον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά την ήττα του στον πρώτο γύρο του US Open, με τον Έλληνα τενίστα να δίνει τη δική του απάντηση για τα όσα έγινα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο Άντι Μάρεϊ έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά τον Σάσα Ζβέφεφ που “κράζει” τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον χρόνο παραμονής του στα αποδυτήρια στο toilet break. 

Ο Βρετανός τενίστας ήταν έξαλλος με τον Έλληνα τενίστα για τις συνεχείς διακοπές στο δικό τους παιχνίδι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην αφήνει τίποτα ασχολίαστο. 

«Αν θέλει κάτι να μου πει, πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας και να καταλάβουμε τι πήγε λάθος», δήλωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όταν ενημερώθηκε ότι ο Μάρεϊ δήλωσε ότι έχασε τον σεβασμό του προς εκείνον.

«Δε νομίζω ότι παραβίασα κανέναν κανονισμό. Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαι εκεί και παίζω ένα ματς. Και δεν είναι η προτεραιότητά μου. Εφόσον ακολουθώ τους κανόνες, αυτό που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, απολύτως τίποτα», πρόσθεσε.

Όσο γιατί άργησε τόσο πολύ στο toilet break: «Είναι ξεκάθαρο ότι πήρα μαζί τα ρούχα μου. Τόσο χρόνο μου παίρνει να αλλάξω τα ρούχα και να μπω στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας για αυτό. Ξέρω, όμως, ότι μπορείς να πάρεις δύο toilet breaks στα πέντε σετ και ένα στα τρία. Το έσω ακολουθήσω αυτό μέχρι τώρα, ποτέ δεν έχω παραβιάσει κανονισμό, δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα».

Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε κι όσα υποστήριξε πριν λίγες μέρες ο Ζβέρεφ. «Δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Δεν ξέρω τι είδους φαντασία μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν είναι κάτι που θέλω να πάρω στα σοβαρά, γιατί είναι γελοίο να το σκέφτομαι».

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις