Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ζήσης ΜVP του τελικού! “Αφιερώνω το κύπελλο στην οικογένειά μου”

Ο Ζήσης ΜVP του τελικού! “Αφιερώνω το κύπελλο στην οικογένειά μου”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Νίκος Ζήσης κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού. Αυτός ήταν ο 25ος τίτλος της μεγάλης καριέρας του 36χρονου γκαρντ, ο οποίος αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένειά του, ενώ στη συνέντευξη Τύπου έβαλε ως στόχο το Final 4 του Basketball Champions League.

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας αναδείχθηκε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος στην επιστροφή του στην ΑΕΚ κατέκτησε άλλον έναν τίτλο (τον 25ο της καριέρας του), τον οποίο αφιέρωσε στην οικογένειά του.

 

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Ζήσης μίλησε για:

Tον τελικό: “Χαίρομαι πολύ για ακόμη μια επιτυχία της ομάδας, που καθημερινά δουλεύει πολύ. Όλοι έχουν συμβάλλει σε αυτό, από τον πρόεδρο μέχρι και τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΑΕΚ κάθε χρόνο κερδίζει τίτλο, αλλά και να μην το κάνει φτάνει κοντά. Ξέραμε ότι ο Προμηθέας παίζει συγκεκριμένο μπάσκετ, σου βάζει δυσκολίες με ψηλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, αλλά είχαμε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα”.

Tην επόμενη μέρα της ΑΕΚ: “Χαίρομαι ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που ήταν ο πρώτος τους τίτλος και τους εύχομαι να είναι γεροί και να κατακτήσουν περισσότερα. Όταν με πήραν τηλέφωνο ο κόουτς και ο Γιώργος Χήνας ήθελα πολύ να επιστρέψω, είχα στο μυαλό μου ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλους στόχους, ήξερα πως υπάρχει το Κύπελλο και χαίρομαι που έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου. Τα καταφέραμε παρά τις απουσίες του Λάνγκφορντ και του Γκίκα. Πλέον θέλουμε να φτάσουμε στο Final Four, που είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας. Αν φτάσουμε εκεί, όλα μπορούν να συμβούν σε δύο μέρες”.

Η εμφάνιση του Νίκου Ζήση στον τελικό

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις