Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι Μπακς θέλουν σούπερ σταρ δίπλα στον Αντετοκούνμπο – Ποιον έχουν ξεχωρίσει (pic)

Οι Μπακς θέλουν σούπερ σταρ δίπλα στον Αντετοκούνμπο – Ποιον έχουν ξεχωρίσει (pic)
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν τη “μάχη” στα play off του NBA, αλλά βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 από τους Μαϊάμι Χιτ, με αποτέλεσμα τα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τορόντο Ράπτορς και Μαϊάμι Χιτ αναμένεται να δώσουν “μάχη” για την απόκτησή του, στην οποία φέρονται έτοιμοι να “παλέψουν” και οι ίδιοι οι Μπακς, με κίνηση… ματ.

Τα “ελάφια” δεν θέλουν φυσικά να χάσουν τον -οσονούπω- δύο φορές MVP του NBA κι έτσι εξετάζουν την απόκτηση ενός ακόμη σούπερ σταρ στο πλευρό του, για να τον βοηθήσουν να “κυριαρχήσει” στη διοργάνωση και να διεκδικήσει με καλύτερες πιθανότητες την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Αποκάλυψη για Αντετοκούνμπο: “Κοινό μυστικό στο NBA τα φαβορί για την απόκτησή του” (pic)

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Μιλγουόκι Μπακς είναι μία από τις τρεις ομάδες (μαζί με Λέικερς και Σίξερς) που θα “κυνηγήσουν” την ανταλλαγή με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, για τον Κρις Πολ.

Ο 35χρονος γκαρντ έκανε φανταστική σεζόν στο NBA (17,6 πόντους, 6,7 ασίστ και 5 ριμπάουντ μέσο όρο), αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένας από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος και με “μικρό” σχετικά συμβόλαιο, αναμένεται να γίνει… ανάρπαστος, αν η ομάδα του αποφασίσει να τον παραχωρήσει, ώστε να “χτίσει” με “νέο αίμα” το ρόστερ της.

If the Thunder decide to trade Chris Paul, the Lakers, 76ers and Bucks would be the most interested parties.(per CBS Sports)

Gepostet von Basketball Forever am Donnerstag, 3. September 2020

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις