Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι οπαδοί της Τίγρε μπερδεύτηκαν και έριξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας τους

Οι οπαδοί της Τίγρε μπερδεύτηκαν και έριξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας τους
Reuters

Η βλακεία των κάφρων σε… άλλο επίπεδο! Απίστευτο περιστατικό πριν από την έναρξη του αγώνα της Τίγρε με τη Σάο Πάουλο, για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας τους, γιατί το μπέρδεψαν, νομίζοντας ότι είναι των αντιπάλων.

Τίγρε και Σάο Πάουλο έχουν ένα… έντονο παρελθόν. Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες, ήταν το Δεκέμβριο του 2012 για το τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Τίγρε έληξε 0-0 και στη ρεβάνς στη Βραζιλία το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Οι παίκτες της Τίγρε αρνήθηκαν να βγουν για; το δεύτερο ημίχρονο, καταγγελλόντων ότι δέχθηκαν απειλές από την αστυνομία με όπλα. Η πλευρά της Σάο Πάουλο ισχυρίστηκε ότι οι φιλοξενούμενου -πηγαίνοντας στα αποδυτήρια- άρχισαν να κάνουν ζημιές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με την αστυνομία να επεμβαίνει.

Η συγκεκριμένη… κόντρα, έφτασε στο σήμερα, με τους οπαδούς της Τίγρε πετούν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Σάο Πάουλο. Τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν., αφού έκαναν μεγάλο λάθος, κάνοντας επίθεση στους παίκτες της δικής τους ομάδας.

Για την… ιστορία, το ματς έγινε κανονικά, με την Τίγρε να χάνει εντός έδρας με 2-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις