Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Να μπει και πάλι στο… σωστό δρόμο

Ολυμπιακός μπάσκετ
Intime.gr

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά το «στραβοπάτημα» στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται (30/10, 21:00, NewsIt.gr, Novasports2HD) την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, με σκοπό να ανεβάσει το ρεκόρ του στο 3-3, κόντρα σε μια ομάδα με “πληγωμένη” ψυχολογία.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα στο Μόναχο από τη Μπάγερν, έχοντας ως «οδηγό» τα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, με Αρμάνι και Μακάμπι.

Η Αναντολού Εφές (μια από τις κορυφαίες ομάδες της περασμένης σεζόν), ταξίδεψε στην Ελλάδα, έχοντας διαθέσιμο για πρώτη φορά φέτος τον Σέιν Λάρκιν, μετρώντας μέχρι στιγμής 1 νίκη και 3 ήττες και χωρίς να έχει παίξει την προηγούμενη εβδομάδα (το ματς με την Βιλερμπάν αναβλήθηκε).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης για την ομάδα του Αταμάν είναι ο Σερτάκ Σανλί.

Ολυμπιακός και Εφές κοντράρονται για 45η φορά στην ιστορία τους. Οι Πειραιώτες έχουν 15 νίκες και 8 ως γηπεδούχοι. Συνολικά, οι “ερυθρόλευκοι” υπερέχουν με 24-20.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ζοσέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις