Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του στην Καρδίτσα από την αστυνομία

Ολυμπιακός: Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του στην Καρδίτσα από την αστυνομία
Eurokinissi

Λίγες ώρες μετά τα θλιβερά επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, οι Αρχές έβαλαν “στοπ” στη μετακίνηση των οπαδών των Πειραιωτών, για το εκτός έδρας ματς της μπασκετικής ομάδας στην Καρδίτσα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρδίτσα (11/12 20:15) για την 10η αγωνιστική της Basket League με τις Αρχές να αποφασίζουν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών των Πειραιωτών.

“Για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., με την απόφαση να ανακοινώνεται λίγες ώρες μετά τα θλιβερά γεγονότα στου Ρέντη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:15΄ στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις