Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο τραυματίας Βάτσλικ

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο τραυματίας Βάτσλικ
Intime.gr

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα της Τσεχίας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2022 και οι ερυθρόλευκοι κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Ο Τόμας Βάτσλικ τραυματίστηκε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα, ύστερα από σύγκρουση με τον Ρομέλου Λουκάκου, αντικαταστάθηκε και ακολούθησαν εξονυχιστικές εξετάσεις, με σκοπό να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος που απέκτησε ο πορτιέρε του Ολυμπιακού.

Στην τελευταία ενημέρωση που υπήρξε μέσω twitter, οι Τσέχοι ανέφεραν: “Ο τερματοφύλακας Τόμας Βάτσλικ έφυγε από την εθνική ομάδα σήμερα και δεν θα συμμετάσχει στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης με την Ουκρανία λόγω τραυματισμού. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση”.

 

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, ο Βάτσλικ φαίνεται πως δεν έχει υποστεί κάταγμα στο κάτω μέρος του ποδιού του, κοντά στα δάκτυλα που τον πάτησε ο Λουκάκου

Την Τρίτη (07.09.2021) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος -με νέες εξετάσεις- και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει ο 32χρονος πορτιέρε εκτός δράσης.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (12/9, 20:30, NOVA) για την 1η αγωνιστική της Superleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις