Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκο” πάρτι για το πρωτάθλημα! Έγινε η… νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι (video)

Ολυμπιακός: “Ερυθρόλευκο” πάρτι για το πρωτάθλημα! Έγινε η… νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία εκπληκτική σεζόν στην Ελλάδα και κατέκτησε τελικά με… περίπατο το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, επιστρέφοντας στην κορυφή της Superleague μετά από δύο χρόνια.

Μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο στο “Καραϊσκάκης” μπροστά στους οπαδούς του, αφού πολύς κόσμος είχε μαζευτεί για αυτό το λόγο από νωρίς, έξω από το γήπεδο.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: “Ερυθρόλευκη” φιέστα τίτλου με τριάρα και.. πάρτι έξω από το γήπεδο

Οι παίκτες των “ερυθρολεύκων” έκαναν μία… μίνι φιέστα εντός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός για μία εκπληκτική πορεία μαζί με τους οπαδούς της ομάδας προς το Πασαλιμάνι.

Ολυμπιακός: Εικόνες από τη φιέστα των Πειραιωτών

Εκεί στήθηκε νέο γλέντι από τους φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι έκαναν τη νύχτα μέρα, για να υποδεχθούν τους νέους πρωταθλητές Ελλάδας, να τους αποθεώσουν και να πανηγυρίσουν μαζί τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στο “θρόνο” της Superleague.

Δείτε το LIVE από τη φιέστα του Ολυμπιακού

LIVE: Η Φιέστα Πρωταθλήματος της Ομάδας μας! / Our Team’s Championship Celebrations!

Δείτε LIVE τους εορτασμούς για το 45ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του Θρύλου μας!#Olympiacos #Olympiacos45 #GreekChampions #Champions #slgr #Greece #Piraeus #WeLovePiraeus #Football #WeKeepOnDreaming

Gepostet von Olympiacos FC am Sonntag, 19. Juli 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις