Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για εξτρέμ μετά του Βάτσλικ

Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για εξτρέμ μετά του Βάτσλικ
ΑΠΕ

Η υπόθεση του Τόμας Βάτσλικ οδεύει προς… αίσιο τέλος και πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση εξτρέμ.

Ο Τόμας Βάτσλικ θα φτάσει την Κυριακή (10.07.2021) στην Ελλάδα, για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του (για 2+1 χρόνια) με τον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που η συγκεκριμένη υπόθεση “κλείνει”, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση ενός εξτρέμ. Αυτή τη στιγμή, στο… προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Ρόνι Λόπες (ανήκει στη Σεβίλλη με συμβόλαιο που φτάνει τα 2,7 εκατ. ευρώ).

Οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως προσπαθεί για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Υπάρχουν πληροφορίες πως οι Σεβιγιάνοι ζητούν να μπει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεν μπορεί να καλύψει καμία ελληνική ομάδα. Σύμφωνα πάντως με τη “Sportime”, η περίπτωση του Λόπες δεν είναι εύκολη, αφού η Σεβίλλη εμφανίζεται να μην έχει ικανοποιηθεί αυτά που προσφέρουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις