Site icon NewsIT
23:12 Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ολυμπιακός: Και οι διεθνείς στις προπονήσεις στο Ζέεφελντ

Πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που είχαν περισσότερες ημέρες άδειας, ενσωματώθηκαν τη Δευτέρα στην προετοιμασία των Πειραιωτών

ΦΩΤΟ olympiacos.org

ΦΩΤΟ olympiacos.org

Στο Ζέεφελντ έφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας οι πέντε διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού και είχαν την πρώτη γνωριμία με τον Μάρκο Σίλβα.

Ο λόγος για τους Τζίμι Ντουρμάζ, Ματιέ Ντοσεβί, Παϊτίμ Κασάμι, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Λούκα Μιλιβόγεβιτς που είχαν εξασφαλίσει κάποιες επιπλέον μέρες άδεια. Οι πέντε παίκτες έφτασαν στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» λίγο πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης και αφού τα είπαν με τον νέο τους τεχνικό, έκαναν μόνο τρέξιμο.

Από την Τρίτη θα αρχίσουν να ανεβάζουν ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ατομικό έκανε ο Μπενίτες.

Μεγάλη επιστροφή! Ο Τάσος Μητρόπουλος στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Κάνουν “φτερά” τα διαρκείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version