Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμαθαν αντίπαλο, βγήκαν τα ζευγάρια στους «16» του Champions League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμαθαν αντίπαλο, βγήκαν τα ζευγάρια στους «16» του Champions League
ΦΩΤΟ Intime

Παρακολουθήσατε τη… νέα κλήρωση για τη φάση των “16” του Champions League, μετά την γκάφα που έγινε με το μπαλάκι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Η κλήρωση των πρώτων νοκ άουτ φάσεων των τριών διασυλλογικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας σήμερα (13/12), με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που εκπροσωπούν την Ελλάδα να μαθαίνουν τις αντιπάλους τους και την κήρωση της φάσης του των «16» του Champions League να επαναλαμβάνεται λόγω μεγάλου λάθους από πλευράς UEFA.

Δύσκολη κλήρωση είχε ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στην 1η νοκ άουτ φάση του Europa League. Δείτε όλα τα ζευγάρια που κληρώθηκαν στην 1η νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης ΕΔΩ

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του βρίσκει ξανά στο δρόμο του μία ομάδα από την Δανία, αφού μετά την Κοπεγχάγη στον όμιλο θα αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ με στόχο την πρόκριση στους «16» του Conference League. Δείτε όλα τα ζευγάρια της 1ης νοκ άουτ φάσης της διοργάνωσης ΕΔΩ

Επανάληψη υπήρξε στην κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League στις 16:00 λόγω των λαθών κατά τη διάρκεια της πρώτης διαδικασίας, που οδήγησαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σχετικό αίτημα, που έγινε δεκτό από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Δείτε LIVE την κλήρωση

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις