Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο κόσμος των Πειραιωτών ενθουσιάστηκε αλλά θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή

Ολυμπιακός: Ο κόσμος των Πειραιωτών ενθουσιάστηκε αλλά θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός έκανε ιδανική πρεμιέρα στη φετινή Euroleague, με “διπλό” επί της Μπαρτσελόνα (80-70), έδωσε… πλατιά χαμόγελα στους φίλους της ομάδας, αλλά θα αργήσει να αγωνιστεί μπροστά τους, στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έστειλε με το… καλημέρα το δικό του μήνυμα στις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague, με τη νίκη του στην έδρα της Μπαρτσελόνα, δείχνοντας τους πως και φέτος θα πρωταγωνιστήσει.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα με 80-70 από τη Βαρκελώνη, τελειώνοντας το παιχνίδι με το απόλυτο από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, έχοντας 23/23. Παίκτης κλειδί για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος με τέσσερα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο βοήθησε τους Πειραιώτες να διατηρήσουν το προβάδισμά τους.

Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Σλούκας τελείωσε το παιχνίδι με 7 πόντους αλλά και 9 ασίστ δίχως να κάνει λάθος!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενθουσίασε τον κόσμο της με αυτή τη νίκη, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού θα αργήσουν να δουν τους “ερυθρόλευκους”, από την εξέδρα, σε ματς για τη Euroleague.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τη Ζάλγκιρις Κάουνας το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου στο άδειο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς “κουβαλούν” την τιμωρία που τους επιβλήθηκε για όσα γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του Game 5 με την Μονακό στα περσινά play off της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στη συνέχεια στη Μαδρίτη για να παίξει με τη Ρεάλ (19/10) και στη Βιτόρια για να παίξει με τη Μπασκόνια (21/10) για την πρώτη “διαβολοβδομάδα” στη Euroleague.

Έτσι, οι φίλοι της ομάδας θα περιμένουν την αναμέτρηση με την Μονακό στις 27 Οκτωβρίου, για να δουν την ομάδα τους… από κοντά, σε ματς της Euroleague. Να αναφέρουμε ότι -για την Α1- ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στις 15/10 (μια αναμέτρηση που πιθανότατα θα μετατεθεί, αφού την προηγούμενη οι Πειραιώτες παίζουν με την Ζαλγκίρις) και το Λαύριο στις 29/10.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις