Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πότε θα αγωνιστεί στο Europa League

Ολυμπιακός: Πότε θα αγωνιστεί στο Europa League
ΦΩΤΟ intime

Η τηλεδιάσκεψη της UEFA οδήγησε σε μία σειρά από αποφάσεις για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε ο κορονοϊός και έκανε επίσημη και την πρόθεση που υπάρχει για το Champions League και το Europa League, στο οποίο συμμετέχει κι ο Ολυμπιακός.

Ο κορονοϊός έβαλε “στοπ” στο Europa League μετά το πρώτο παιχνίδι Ολυμπιακός – Γουλβς για τη φάση των “16” και σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση από την UEFA, ο στόχος είναι να συνεχιστεί κανονικά και αυτή η ευρωπαϊκή διοργάνωση τον ερχόμενο Αύγουστο.\

Κορονοϊός: Η UEFA ανακοίνωσε τις αποφάσεις της – Τι θα ισχύσει με τα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Πιο συγκεκριμένα η UEFA ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μέχρι το τέλος Ιουλίου, καθώς στόχος της είναι να συνεχιστεί κανονικά τόσο το Champions League, όσο και το Europa League τον αμέσως επόμενο μήνα.

“Από τα δύο σενάρια που επεξεργάστηκε η ομάδα εργασίας, αμφότερα υποστηρίζουν την λύση της έναρξης των εγχώριων διοργανώσεων πριν από την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η μία λύση προτείνει την παράλληλη συνέχιση των διοργανώσεων και η άλλη την ολοκλήρωση των εγχώριων διοργανώσεων, πριν την επανέναρξη των Κυπέλλων Ευρώπης τον Αύγουστο”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της UEFA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις