Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Δεν πάει στο Καζάν

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Βασίλη Σπανούλη, που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με τους Γιανγκ, Λοτζέσκι, Μάντζαρη και Πρίντεζη.

Ο τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σήμανε… συναγερμό στον Ολυμπιακό. Τα νέα όμως που προέκυψαν μετά τη μαγνητική που έκανε, ηρέμησαν τους ανθρώπους της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ.

Ο Σπανούλης έχει υποστεί μικρή θλάση στον δεξιό προσαγωγό -όχι σε αυτόν που είχε τραυματιστεί πριν από ένα μήνα- κι έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 ημέρες. Έτσι, θα χάσει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ούνιξ για την Euroleague.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Πάτρικ Γιανγκ, που έχει υποστεί οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου 2 εβδομάδες.

Ο Ματ Λοτζέσκι, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στο “τριφύλλι”θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη (31/1) και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στο Καζάν.

Όσον αφορά τους Πρίντεζη και Μάντζαρη, που αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ, θα δώσουν κανονικά το “παρών” στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τη ρωσική ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε