Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το γεμάτο ιατρικό δελτίο μετά το ματς στο Αλεξάνδρειο

Ολυμπιακός: Το γεμάτο ιατρικό δελτίο μετά το ματς στο Αλεξάνδρειο
Eurokinissi

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών συγκεντρώθηκαν στον Ολυμπιακό, μετά και τη νίκη της ομάδας στην έδρα του Άρη (81-72) για την πρεμιέρα της Basket League.

Τα προβλήματα στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, με το ιατρικό δελτίο της ομάδας να περιλαμβάνει -πλέον- έξι ονόματα, μετά και το ματς στην έδρα του Άρη, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (13/10) με τη Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού (6/10) και δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο Μουστάφα Φαλ έμεινε και αυτός εκτός του “μεγάλου” ματς του ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στο γόνατο και δεν βρέθηκε στο “Αλεξάνδρειο”, ενώ ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι ανέτοιμος και προς το παρόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο ματς με τον Άρη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας “έχασε” τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους (1 πόντος σε 4:39) και τον Λουκ Σίκμα (ενοχλήσεις στη γάμπα).

Ακόμα και ο Αϊζάια Κάναν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που τον κράτησε στον πάγκο στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Τελικά ο Αμερικανός… έσφιξε τα δόντια, γύρισε στο παρκέ και έκλεισε το ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις