Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οπαδοί έκαναν “γυαλιά καρφιά” μαγαζί στα Γιάννενα – 7 συλλήψεις

Οπαδοί έκαναν “γυαλιά καρφιά” μαγαζί στα Γιάννενα – 7 συλλήψεις
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Intime

Ο οπαδικός πόλεμος φαίνεται πως μεταφέρθηκε και στην επαρχία καθώς η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβε 7 άτομα, τα οποία την Τρίτη (12/5) εισέβαλαν σε κατάστημα που διατηρεί οπαδός αντίπαλης ομάδας στα Γιάννενα προκαλώντας φθορές και χτυπώντας τον ίδιο.

Στη σύλληψη 7 ατόμων ελληνικής καταγωγής, ηλικίας από 23 έως 25 ετών, προχώρησε η Αστυνομία των Ιωαννίνων, μετά από επίθεση -με οπαδικά κίνητρα- σε κατάστημα που διατηρεί 23χρονος, ο οποίος φαίνεται πως είναι οπαδός αντίπαλης ομάδας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης (12/5), οι νεαροί φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στο κατάστημα που διατηρεί ο 23χρονος στα Ιωάννινα, στον οποίο επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και πυρσούς, τραυματίζοντάς τον και ενώ προκάλεσαν και φθορές στο κατάστημα. Αφαίρεσαν επίσης σακίδιο, το οποίος περιείχε προσωπικά έγγραφα του θύματος.

Οι νεαροί συνελήφθησαν την Τετάρτη (13/5) έπειτα από επιχείριση της Αστυνομίας σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ κατόπιν ερευνών στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(5) φωτοβολίδες
(3) καπνογόνα
(2) πυρσοί χειρός
βεγγαλικό χειρός
μεταλλική σιδερογροθιά
(3) σουγιάδες
πτυσσόμενο μαχαίρι
πολυεργαλείο
κουκούλα τύπου full-face

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, αθλητικής βίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις