Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

«Πάγωσε» η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα

«Πάγωσε» η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα
Reuters

Χιονόπτωση, δύσκολος αγωνιστικός χώρος και… μαχητικός αντίπαλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Οσασούνα (0-0).

Νέα απώλεια βαθμών για την Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, η ομάδα του Ζιντάν αγωνίστηκε στην έδρα της Οσασούνα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το «τρίποντο», μένοντας στο 0-0.

Με το βαθμό αυτό οι «μερένγγες» έφτασαν τους 37 και βρίσκονται στο -1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης που όμως «χρωστάει» τρια παιχνίδια. Μάλιστα, η «Βασίλισσα» βρίσκεται στο +3 από την Μπαρτσελόνα, που νωρίτερα πέρασε με ευκολία από την έδρα της Γρανάδα.

Η Οσασούνα «πάτησε» καλύτερα στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της, με την Ρεάλ Μαδρίτης να μην μπορεί να απειλήσει. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ανέβασε «στροφές» και πλησίασε με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ.

Στο 61’ ο Μπενζεμά σκόραρε από θέση οφσάιντ και με… περιπέτεια, τέρμα όμως που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ, έκαναν αρκετές σέντρες, ο Σέρχιο Ράμος βγήκε μπροστά για να στηρίξει τους επιθετικούς, αλλά το γκολ δεν ήρθε, με την Οσασούνα να παίρνει την 4η διαδοχική της ισοπαλία στη La liga. Στο 89′ ο Ισπανός αμυντικός σκόραρε με κοντινή προβολή, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε σωστά, αφού ο Μπενζεμά που του έκανε την ασίστ πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις