Site icon NewsIT
12:03 | 02.06.25

Παναθηναϊκός: O Ουναΐ θέλει να παραμείνει στους πράσινους σύμφωνα με την Equipe

Ο Αζεντίν Ουναΐ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Ουναΐ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού / KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Ο Μαροκινός χαφ δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ψάχνει τρόπο να τον κρατήσει στην Αθήνα

Ο Αζεντίν Ουναΐ φαίνεται ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γαλλική Equipe.

Ο δανεισμός του Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό από τη Μαρσέιγ ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, με τον Μαροκινό να πρέπει να επιστρέψει στη γαλλική ομάδα.

To μέλλον του Αζεντίν Ουναΐ παραμένει, πάντως, αβέβαιο, αφού ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό όπως τονίζει η Equipe, ενώ και το τριφύλλι επιθυμεί, φυσικά, την παραμονή του καλυτέρου παίκτη του στην ομάδα.

Η Μαρσέιγ δεν υπολογίζει τον Μαροκινό και επιθυμεί την πώλησή του, κοστολογώντας τον στα 10 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους Γάλλους, ένα ποσό που πολύ δύσκολα μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version