Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολος με ΑΕΚ ο Τζούρισιτς

Ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή ακολούθησε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην Opap Arena την Κυριακή (18/1/2025), ωστόσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (16/1/2025), ο Φίλιπ Τζούρισιτς έκανε ατομικό και θεραπεία και με τα τωρινά δεδομένα ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αναμένεται να χάσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τα πάντα, πάντως, θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Με σαφή προσανατολισμό στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (18/1, 9 μ.μ.) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Τζούριτσιτς, ενώ ο Ντέσερς συνέχισε τη θεραπεία του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-0: Το VAR ακύρωσε γκολ των Αρκάδων στο 90+4′ και κράτησε την ισοπαλία στο ματς της Super League
Ο Καλτσάς έβαλε γκολ πριν τη λήξη του αγώνα, αλλά το VAR κάλεσε τον διαιτητή, με το 1-0 να ακυρώνεται για φάουλ - Μεγάλωσαν το αρνητικό ρεκόρ στο σκοράρισμα οι Βοιωτοί
ΦΩΤΟ Eurokinissi