Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Επίθεση” στο Instagram του Μπεργκ! “Είσαι προδότης”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι οργισμένοι με την -διαφαινόμενη- απόφαση του Μπεργκ να πάρει μετεγγραφή στην Αλ Αΐν. Αφού “επισκέφτηκαν” τον λογαριασμό της συζύγου του Σουηδού επιθετικού στο Instagram, έκαναν “ντου” και στον δικό του.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αισθάνονται… προδομένοι από τον Μάρκους Μπεργκ, που θέλει να πάρει μετεγγραφή σε ομάδα των ΗΑΕ.

Έτσι, αφού έστειλαν τα “εκνευρισμένα” τους μηνύματα στον λογαριασμό της Τζοζεφίν Μπεργκ στο Instagram δεν το σκέφτηκαν και πολύ και έκαναν “ντου” σε αυτόν του ίδιου του Σουηδού επιθετικού.

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” αναφέρουν πως θα πρέπει πρώτα να πληρωθεί -ΣΩΣΤΑ- ο Παναθηναϊκός με τη ρήτρα του παίκτη και μετά να πάει στο… καλό ο Μπεργκ, ενώ δεν λείπουν και τα υβριστικά σχόλια. Τα “προδότης” και “ντροπή” σου είναι τα πιο… light ποσταρίσματα. Βέβαια, υπάρχουν και λίγα μηνύματα που καλούν τον Σουηδό να παραμείνει στους “πράσινους”.

Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά…

“Κύριε Μπεργκ, πες στη νέα αγαπημένη ομάδα σου, την Αλ Αΐν, να πληρώσει τη ρήτρα στον Παναθηναϊκό και θα είσαι ελεύθερο πουλί! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Με σεβασμό, κύριε Μπεργκ”

“Φέρε 10 εκατομμύρια και μετά πήγαινε στο αεροδρόμιο και φύγε. Κανείς δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό”

“Μπεργκ, είσαι απίστευτος. Δεν έδειξες κανέναν σεβασμό στην ομάδα που σε έκανε αυτό που είσαι σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια που παίζεις σε βάρος του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες θα σε κάνουν ανεπιθύμητο στην Ελλάδα ακόμα και για διακοπές. Πες στους Άραβες να πληρώσουν αν σε θέλουν”

“Ντροπή σου, Μάρκους! Η επιλογή σου είναι απόλυτα αποδεκτή, αλλά το παιχνίδι που παίζεις με την Αλ Αΐν κατά του Παναθηναϊκού είναι βρώμικο. Εμείς σε κάναμε ό,τι είσαι σήμερα. Πριν έρθεις, η καριέρα σου κινδύνευε”

“Δεν με νοιάζει ότι φεύγεις, προδότη. Από ήρωας έγινες μηδενικό. Είναι προδοσία αυτό που κάνεις. Κυνηγάς τα χρήματα σαν τις π…”

“Κάναμε λάθος που σε αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εσύ ποτέ δεν αγάπησες τον Παναθηναϊκό. Η χώρα και η ομάδα μας ανέστησαν την καριέρα σου. Αλλά προφανώς τα λεφτά είναι πιο σημαντικά για εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. Δεν αξίζεις να φοράς άλλο τη φανέλα του Παναθηναϊκού”

“Δήλωνες ότι θα έφευγες μόνο για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως το ισπανικό ή το αγγλικό. Και σήμερα υπογράφεις σε μια ανύπαρκτη ομάδα… Ο Παναθηναϊκός ανέστησε την καριέρα σου. Και είμαστε ο λόγος που παίζεις στην Εθνική Σουηδίας. Αλλά διάλεξες τα λεφτά και το τελείωμα της καριέρας σου στην Αραβία”

“Ώστε όλα ήταν για τα λεφτά… Σε εμπιστευόμασταν όλα αυτά τα χρόνια. Κι εσύ μας είπες ψέματα μέχρι και στο τέλος της σεζόν”

“Μπεργκ, γ… Πας στην Αλ Αΐν για τα λεφτά; Δεν αγαπούσες τον Παναθηναϊκό. Φύγε, λοιπόν! Και να χαίρεσαι τα λεφτά σου, μ…”

“Ντροπή σου! Γύρισες στην Εθνική σου χάρη στον Παναθηναϊκό!”

 

 

3 years as Mr and Mrs Berg. Love you @josieswall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε