Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: H “πρώτη” των ομάδων εργασίας για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: H “πρώτη” των ομάδων εργασίας για τον Βοτανικό
Intime.gr

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19.07.2019) το πρώτο meeting των ομάδων εργασίας του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Στην συνάντηση των ομάδων εργασίας του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων, που έγινε στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη, το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παναθηναϊκός – «PAO Alive»: Βολεϊμπολίστας του «τριφυλλιού» προσφέρει μέρος του συμβολαίου του!

Κατά την αποχώρησή του από το γραφείο του Δημάρχου Αθηνών, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση, τονίζοντας πως θα βγει σύντομα μια κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού και Δήμου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τα όσα έγιναν.

Να αναφέρουμε πως η ομάδα εργασίας του Παναθηναϊκού απαρτίζεται από τους Στέφανο Αυγουλέα, Πέτρο Συναδινό και τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη, μαζί με τον γιο του Ανδρέα.

Όσον αφορά την ομάδα εργασίας του Δήμου Αθηναίων, αποτελείται από τους Αλέξανδρο Τσιατσάμη (οικονομολόγος) Χρόνη Ακριτίδη τοπογραφος (μηχανικός συγκοινωνιολογος, πρώην πρόεδρος ΤΕΕ), Βιβή Μπάτσου (αρχιτέκτων πολεοδομος)  και Αθανάσιο Τσιούρα (δικηγόρος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις