Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Νέντοβιτς: «Ο Ρούντι δεν μπορούσε να με σταματήσει κι έπαιξε βρώμικα» (video)

Παναθηναϊκός – Νέντοβιτς: «Ο Ρούντι δεν μπορούσε να με σταματήσει κι έπαιξε βρώμικα» (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν σχολίασε τη διαιτησία, αλλά άφησε την… αιχμή του για τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Οι δυο τους είχαν αρκετές “διαμάχες” μέσα στο παρκέ με μία από αυτές να οδηγεί και σε ένα επιθετικό φάουλ του Σέρβου που κέρδισε ο Ισπανός κι έφερε έντονα παράπονα από την πλευρά των “πρασίνων”.

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Λύγισε στη δεύτερη παράταση με παράπονα για τη διαιτησία (videos)

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού έκανε μάλιστα λόγο για βρώμικο παιχνίδι από την πλευρά του Ρούντι, ο οποίος… φημίζεται πάντως για αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του Νέντοβιτς

Για την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας: «Προσπάθησα να δημιουργήσω μία κατάσταση για να βρω ένα σουτ αλλά δεν τα κατάφερα».

Για το αν νιώθει πίκρα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα: «Σίγουρα νιώθουμε στεναχωρημένοι για τον τρόπο που χάσαμε, παλέψαμε σε όλο τον αγώνα. Αλλά είναι ντροπή να χάνεις έτσι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα αυτό και να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο. Δεν είναι εύκολο να το κάνουμε αλλά είναι η δουλειά μας, να το… σβήσουμε από το μνήμη μας και να κοιτάξουμε τον επόμενο». 

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Οι φάσεις που έκαναν έξαλλους τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ (video)

Για την διαμάχη του με τον Ρούντι Φερνάντεθ: «Δεν μπορούσε να με σταματήσει και άρχισε να παίζει το δικό του βρώμικο παιχνίδι, είναι έμπειρος σε αυτό το κομμάτι, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, είναι ο… Ρούντι».

Για την απόδοση της ομάδας του: «Όταν όλοι περιμένουν να κερδίσουμε όπως με την Ζαλγκίρις, εμείς δυστυχώς λυγίσαμε από την πίεση. Και σε παιχνίδια όπως σήμερα με την Ρεάλ, τα δίνουμε όλα. Πρέπει να έχουμε τέτοια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις