Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ντου και ξύλο από οπαδούς στην “πρώτη” του Ουζουνίδη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)
ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)

– Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση τον Παναθηναϊκό, παρά την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι
– Περίπου 50 οπαδοί του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Ουζουνίδη στην ομάδα, έχοντας άγριες διαθέσεις.
– Τα… άκουσαν περισσότερο απ’ όλους οι Ιμπάρμπο και Κουτρουμπής, ενώ στη συνέχεια έπεσαν και “ψιλές’ σε κάποιους παίκτες.

Η ηρεμία στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα αργήσει να έρθει, παρά την απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι. Οι οπαδοί του “τριφυλλιού” φαίνεται πως έχουν… άγριες διαθέσεις, κάτι που φάνηκε και από την επίσκεψη τους στην πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τη νέα του ομάδα στον Κορωπί.

Περίπου 50 άτομα διέκοψαν το πρόγραμμα για περίπου 10-15′, διαμαρτυρόμενοι σε έντονο ύφος για τις τραγικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα το σοκ από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο.

Ορισμένοι από αυτούς επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστές, με τους Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή να ακούνε τα περισσότερα “γαλλικά”. Μάλιστα. έπεσαν μέχρι και… ψιλές σε κάποιους, με τους παίκτες να τα έχουν χαμένα.

“Βαριά-βαριά του ΠΑΟ η φανέλα” και άλλα συνθήματα φώναζαν οι εξαγριωμένοι οπαδοί, την ώρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθούσε να ηρεμήσει την κατάσταση. “Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα δεν είναι φυσιολογικά. Δεν ξεχνάμε πως το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά θα περιμένουμε να δείξεις τη δουλειά σου και θα σε κρίνουμε…” είπαν στο νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε