Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο χορός της μητέρας του Πάρις Λι μετά τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια

Παναθηναϊκός: Ο χορός της μητέρας του Πάρις Λι μετά τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια

Η μητέρα του Πάρις Λι βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και είδε από κοντά τον Αμερικανό γκαρντ να έχει σημαντική συνεισφορά στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βίρτους Μπολόνια (88-85) για τη Euroleague.

Ο Πάρις Λι σημείωσε με 15 πόντους στο… καλάθι της Βίρτους Μπολόνια, έπαιξε πολύ καλή άμυνα στον Μίλος Τεόντοσιτς και ήταν από τα “κλειδιά” της επικράτησης του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ.

Η “πράσινη” νίκη έδωσε το έναυσμα στην μητέρα του Πάρις Λι -που τον επισκέφτηκε από τις ΗΠΑ- να πανηγυρίσει έντονα το θετικό αποτέλεσμα, στήνοντας μάλιστα “τρελό” χορό.

Μάλιστα, ο Αμερικανός του “τριφυλλιού” έσπευσε να την πάρει αγκαλιά και να φωτογραφηθεί μαζί της. «Η μητέρα μου ήρθε εδώ και έφερε ενέργεια. Μου διάβασε την Βίβλο και μαγείρεψε γιατί αύριο έχουμε Thanks giving», είπε ο Λι στην κάμερα της NOVA, όσον αφορά την επίσκεψη της μητέρας του.

Απ’ τη μεριά της, η… μαμά Λι δήλωσε: «Ήταν απίστευτο το παιχνίδι, μου άρεσε η ενέργεια, ο κόσμος. Ήταν φοβεροί! Θα είμαι εδώ και στο ματς με τη Βιλερμπάν. Στην Αμερική κανένας δεν με γνωρίζει και όταν γυρίσω πίσω πάλι κανένας δεν θα με ξέρει. Επομένως είναι όμορφο που μου λέτε όμορφα σχόλια.

Μιλάμε με τον Πάρις για την ενέργεια, το mindset, το κίνητρο και όσα χρειάζεται να είναι έτοιμος πνευματικά. Λέμε τα πάντα. Θέλω να κερδίζει πάντα και ας είμαι στην Αμερική.

O Πάρις ήταν κοντός όταν ήταν μικρός και κανένας δεν τον διάλεγε στις διακοπές για να παίξει. Έλεγα ότι κάποια στιγμή θα το πληρώσουν! Κι έτσι έγινε. Δεν φοβάται και έμαθε μέσα από τις δυσκολίες, ακόμη και αν δεν είναι τόσο ψηλός.

Ήμασταν φτωχοί και έβλεπα στην τηλεόραση τη Γαλλία και έλεγα ότι πάντα ήθελα να πάω στη Γαλλία. Είπα λοιπόν όταν έμεινα έγκυος, ότι θα ονομάσω το παιδί μου Paris (σ.σ. Παρίσι), γιατί πίστευα ότι δεν θα είχα τα χρήματα για να πάω κάποια στιγμή στη Γαλλία. Πέρυσι με πήγε στο Παρίσι και μου είπε “συγγνώμη που έφτασα 24 ετών για να σε πάω στο Παρίσι”»!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις