Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αποθέωση για Βράνκοβιτς στο ΟΑΚΑ – «Παρών» και ο Μάικ Τζέιμς

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αποθέωση για Βράνκοβιτς στο ΟΑΚΑ – «Παρών» και ο Μάικ Τζέιμς
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική της Euroleague, με τον Στόγιαν Βράνκοβιτς να δίνει το “παρών” στο γήπεδο.

Το ΟΑΚΑ είναι κατάμεστο για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ο Βράνκοβιτς αποθεώθηκε από τον κόσμο του “τριφυλλιού”, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε την τετραετία 1992-96.

Στο γήπεδο βρίσκεται πάντως και ένας ακόμη πρώην “πράσινος”, ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος μαζί με τον συμπαίκτη του στη Μονακό, Ντόντα Χολ, παρακολουθεί το ματς του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Βράνκοβιτς

“Αισθάνομαι σπουδαία κάθε φορά που έρχομαι εδώ, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σπίτι μου. Συναισθηματικά, η καρδιά μου είναι πάντα εδώ. Απόψε είμαι ο μεγαλύτερος φίλαθλος του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, νιώθω ένας από αυτούς (σ.σ. δείχνοντας την κερκίδα). Εύχομαι να νικήσουμε απόψε”.

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Μουσταφά Φαλ: “Είναι δύσκολο είδος μπάσκετ, αλλά σήμερα δεν έχει σημασία πόσο ύψος έχεις. Σημασία έχει αν μπορείς να τρέξεις και να σουτάρεις”.

Για το τι θα κρίνει το ντέρμπι: “Σημαντικό ρόλο θα παίξει η καρδιά . Όταν παίζαμε εδώ, γίνονταν καλά παιχνίδια και ο 6ος παίκτης ήταν ο κόσμος. Το μπάσκετ είναι ομαδικό, οπότε αν θέλεις να νικήσεις, πρέπει να παίξεις ομαδικά και έξυπνα”.

Για την επίσκεψή του στον τάφο του Παύλου Γιαννακόπουλου: “Πάντα νιώθω και θα νιώθω μέρος αυτής της οικογένειας. Είχα πάρα πολύ καλή σχέση τόσο με τον Παύλο όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω, γιατί όταν πέθανε ο Παύλος δεν μπόρεσα να πάω στην κηδεία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις