Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πέντε παίκτες του αποχώρησαν τραυματίες από το ματς στη Λαμία

Παναθηναϊκός: Πέντε παίκτες του αποχώρησαν τραυματίες από το ματς στη Λαμία
Intime.gr

Αϊτόρ, Τσέριν, Ιωαννίδης, Παλάσιος και Τρουιγιέ αποχώρησαν με τραυματισμούς από το Λαμία – Παναθηναϊκός (0-2) βάζοντας τεράστιο “πονοκέφαλο” στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενόψει του επόμενου αγώνα του “τριφυλλιού” με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Η πρώτη «ζημιά» για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Λαμίας ήρθε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Αϊτόρ να νιώθει μια ενόχληση και να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο (με μικρή διάταση στον προσαγωγό).

Ακολούθησε ο τραυματισμός του Άνταμ Τσέριν (στο 52’, έπειτα από πολύ άτσαλο χτύπημα του Τζανδάρη στο κεφάλι του) με τους Βέρμπιτς και Τσόκαϊ να παίρνουν τη θέση τους.

Στο 69’ οι «πράσινοι» έχασαν με τραυματισμό και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Κορνέζο και χτύπησε πολύ σοβαρά στη μύτη του.

Στο 78’ ο Παναθηναϊκός δέχθηκε και τέταρτο πλήγμα με τον τραυματισμό του Παλάσιος στην ποδοκνημική στο σημείο που είχε χτυπήσει πριν από δύο εβδομάδες, ενώ η πλέον σοκαριστική στιγμή για τους «πράσινους» ήρθε στο 82’, όταν ο Τρουιγιέ, που είχε μπει αλλαγή στο 71’ -πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του- «γύρισε» το γόνατό του σε μία ανύποπτη φάση κι αποχώρησε σφαδάζοντας από τους πόνους, με πολύ έντονες ανησυχίες για πολύ σοβαρή «ζημιά». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περίμεναν να επιστρέψει το ασθενοφόρο που πιο πριν πήρε τον Ιωαννίδη, για να παραλάβει τον Τρουιγιέ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του κι αναγκάστηκε να παίξει στο τελευταίο δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο. Το ίδιο συνέβη λίγο αργότερα και με τη Λαμία, η οποία «έχασε» τον Σλίβκα στο 87’ με τραυματισμό, σε μια φάση που κουτούλησε με τον Σάντσες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις