Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στα αποδυτήρια οπαδοί του “τριφυλλιού”! “Τα παιδιά μας δεν γίνονται Παναθηναϊκοί”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ακόμα μία τραγική εμφάνιση κι αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό στο “Απ. Νικολαΐδης”. Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε την οργή των οπαδών του “τριφυλλιού”, οι οποίοι επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια του “τριφυλλιού”, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Μία μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού δεν αρκέστηκε μόνο στις αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά φρόντισε να επισκεφτεί τους παίκτες στα αποδυτήρια, προκειμένου να τους… κράξουν.

Ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού”, Νίκος Λυμπερόπουλος, βγήκε μπροστά κι άνοιξε διάλογο μαζί τους σε ήρεμο κλίμα. “Δεν αντέχουμε άλλο, δεν είναι εικόνα αυτή. Δεν λέμε ότι φταις εσύ ή ο Ουζουνίδης, αλλά δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση. Τα παιδιά μας δεν γίνονται πλέον Παναθηναϊκοί”, είπαν μεταξύ άλλων οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον Λυμπερόπουλο.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” απάντησε: “Σας καταλαβαίνω, αλλά οι παίκτες δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω πράγματα, δεν έχουν ανάσες. Πρέπει να δούμε πώς θα διορθώσουμε την κατάσταση από τη νέα σεζόν. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να έχουμε κόντρες και να τα διαλύσουμε όλα. Σας θέλουμε δίπλα μας για να ξανακάνουμε μεγάλο τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλει υπομονή”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε