Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τα περαστικά στον άτυχο Νίκο Ιωαννίδη του Απόλλωνα Σμύρνης (pic)

Παναθηναϊκός: Τα περαστικά στον άτυχο Νίκο Ιωαννίδη του Απόλλωνα Σμύρνης (pic)
ΦΩΤΟ Intime

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Ιωαννίδη έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τον άσχημο τραυματισμό που είχε ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στη Ριζούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (6/1).

O σέντερ φορ του Απόλλωνα Σμύρνης υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό του δεξιού ματιού, μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Σωκράτη Διούδη, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 15η αγωνιστική της Superleague. 

Ο άτυχος παίκτης διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου έγινε η διάγνωση για τον τραυματισμό του, και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, με την «πράσινη» ΠΑΕ να στέλνει τα περαστικά της μέσω ανάρτησης στα social media.

Click4More: Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Σοκαριστική σύγκρουση Διούδη με Ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο Έλληνας επιθετικός

«Μια άτυχη στιγμή έφερε το σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Ιωαννίδη με κάταγμα στο ζυγωματικό. Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης ταχεία ανάρρωση και σύντομα να βρεθεί ξανά στους αγωνιστικούς χώρους», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι» στην ανάρτησή τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις