Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Χίμκι 94-85 ΤΕΛΙΚΟ: Ένα σούπερ ημίχρονο ήταν αρκετό!

Παναθηναϊκός – Χίμκι 94-85 ΤΕΛΙΚΟ: Ένα σούπερ ημίχρονο ήταν αρκετό!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 94-85 επί τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ.
Με επιθετικό σόου στο πρώτο ημίχρονο “καθάρισε” η ομάδα του Πιτίνο.
Το κορυφαίο τους ημίχρονο στη διοργάνωση έκαναν οι “πράσινοι”.
Στο 10-12 πλέον το Τριφύλλι, έμεινε “ζωντανό” για την 8άδα και τα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Χίμκι εμε 94-85 χάρη σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και μερικά σπουδαία καλάθια του Νικ Καλάθη στο δεύτερο μέρος, που εξασφάλισαν στους “πράσινους” και τη διαφορά από τους Ρώσους.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο ήταν “καταιγιστική” στην επίθεση και έτσι παρά τα πολλά προβλήματα στην άμυνα, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά ποτέ, από τους φιλοξενούμενους για τη νίκη.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Χίμκι από το Newsit.gr

 


Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο εμφανίζεται “δυνατή” στο ΟΑΚΑ και έχει πετύχει τις 8 από τις 9 νίκες της εντός έδρας, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί και κόντρα στη ρωσική ομάδα, ώστε να παραμείνει “ζωντανός” για την 8άδα.

Από την πλευρά της, η Χίμκι προέρχεται από αλλαγή προπονητή, αφού ο Κουρτινάιτις έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό την τεχνική ηγεσία, μετά την απόλυση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ξεκίνησε μάλιστα με ήττα την καριέρα του στην ομάδα, αλλά πλέον “μετράει” δύο συνεχόμενες νίκες.

Αντίθετα οι “πράσινοι” ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια στην προηγούμενη αγωνιστική από τη Φενέρμπαχτσε και ψάχνουν για μία ακόμη φορά “γιατρικό” μπροστά στους οπαδούς τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις