Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου ο 20χρονος Χρήστος Κρυπαράκος

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου ο 20χρονος Χρήστος Κρυπαράκος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Χρήστος Κρυπαράκος, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους “πράσινους” μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ο 20χρονος Κρυπαράκος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού στη Super League 2, αλλά θεωρείται επένδυση για το μέλλον του “τριφυλλιού”, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον έχει μαζί του το περασμένο καλοκαίρι, στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ανανέωσε έτσι το συμβόλαιό του και ο ίδιος επισήμανε τη στήριξη της ομάδας στο πρόσωπό του, στις δηλώσεις του μετά τις υπογραφές.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χρήστου Κρυπαράκου. Ο 20χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026, ενισχύοντας στην παρούσα φάση τον Παναθηναϊκό Β’.

Ο Χρήστος, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2015 μετά από παρουσία του στην ακαδημία «Couros FC» που ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα δώσω τον  καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω», δήλωσε ο Χρήστος Κρυπαράκος  μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις