Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Τσαούσης και Λύρατζης αποχώρησαν τραυματίες και με κλάματα

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης: Τσαούσης και Λύρατζης αποχώρησαν τραυματίες και με κλάματα
Intime.gr

“Παραδομένοι” στα προβλήματα που έβγαλαν στο πρώτο ημίχρονο, Τσαούσης και Λύρατζης αποχώρησαν από το ΠΑΟΚΑστέρας Τρίπολης, χωρίς να μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Ο Μάριος Τσαούσης παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις στο 26′ του ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης. Το ιατρικό επιτελείο του έκανε επίδεση στο γόνατο και ενημέρωσε πως σε περίπτωση που η κατάσταση του χειροτερέψει, τότε θα πρέπει να γίνει αλλαγή.

Λίγα λεπτά μετά, ο νεαρός παίκτης βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσαούσης δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο να αγωνίζεται κι έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Σάστρε να περνάει στο ματς.

Κατά την αποχώρηση του, ο παίκτης έδειχνε απαρηγόρητος, με τον Κούρτιτς να πηγαίνει να τον παρηγορήσει. Κάτι ανάλογο έγινε και τη στιγμή που ο παίκτης έφτασε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Τσαούση να.. χάνεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί για τον ΠΑΟΚ. Στο 37΄ο Λευτέρης Λύρατζης… κάθισε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να μην πιστεύει τι του συνέβη. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε αναγκαστική αλλαγή (στη θέση του μπήκε ο Ζίβκοβιτς) και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Όπως ανέφερε στον Ραζβάν Λουτσέσκου -και μεταφέρθηκε από την μετάδοση της NOVA– πάνω στην προσπάθεια του να ανοίξει το βήμα κ να προλάβει μπάλα ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό του.

Για τον Μάριο Τσαούση, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάταση στον έσω πλάγιο, κάτι που αν επιβεβαιωθεί τον θέτει εκτός για έναν μήνα. Από την άλλη, ο Λευτέρης Λύρατζης αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις