Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Να αγγίξει την πρόκριση στους «16» του Conference League

04.11.2021 | 10:27
ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Να αγγίξει την πρόκριση στους «16» του Conference League

Ο ΠΑΟΚ θέλει να… ντουμπλάρει τις νίκες του κόντρα στην Κοπεγχάγη στους ομίλους του Conference League και να “αγκαλιάσει” την πρωτιά που θα τον στείλει στους «16» της διοργάνωσης (22:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 2).

O αήττητος ΠΑΟΚ (2 νίκες και μία ισοπαλία στους ομίλους του Conderence League) υποδέχεται στην Τούμπα την Κοπεγχάγη, με στόχο όχι μόνο την παραμονή στην κορυφή του 6ου ομίλου, αλλά και για να αποκτήσει προβάδισμα για την απευθείας συμμετοχή στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες. Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού δεν βρίσκονται οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ Φερέιρα και Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κόυρτιτς, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι.

Κοπεγχάγη (Γενς Θόρουπ): Γιόνσον, Άνκερσεν, Κοτσαλάβα, Μπόιλσεν, Κρίστιανσεν, Λέραγκερ, Στέιτς, Ντικτς, Μπόβινγκ, Μπιέλ, Βιντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός, Πάβελ Ρατσκόφσκι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ράντοσλαβ Σιέκα και Ανταμ Κούπσικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Πολωνός, Πιότρ Λάσικ.

Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο μετά από 3 αγωνιστικές

1. ΠΑΟΚ 7 βαθμοί

2. Κοπεγχάγη 6 βαθμοί

3. Σλόβαν Μπρατισλάβας 4 βαθμοί

4. Λίνκολν 0 βαθμοί

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version