Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Η ομάδα δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και μας χρειάζεται όλους» τονίζουν οι γηπεδούχοι

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Η ομάδα δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και μας χρειάζεται όλους» τονίζουν οι γηπεδούχοι
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής ντέρμπι για τα πλέι οφ της Super League, θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει για τον τίτλο και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους οπαδούς του.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως μόνο με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, μπορεί να ελπίζει για τον φετινό τίτλο στη Super League και παράλληλα να “κόψει” τις ελπίδες που έχουν οι Πειραιώτες για τον τίτλο.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” ξέρει πως η κατάμεστη Τούμπα είναι η… δύναμή του και γι αυτό -με νέα ανάρτηση για την πώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι- κάνει ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

“Η ομάδα δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και μας χρειάζεται όλους δίπλα της!” αναφέρει το σχόλιο της ανάρτησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ (71 β. Με ματς λιγότερο) “λύγισε” την πρωτοπόρο ΑΕΚ (75 β.) στην Τούμπα, υποδέχεται την προσεχή Κυριακή (12.05 / 20:00) τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής ντέρμπι για την 5η αγωνιστική ων πλέι οφ, ενώ έχει στη συνέχεια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15.05 / 20:00) πριν πάει στην έδρα του Άρη, στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις