Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χωρίς… παλμό η συγκέντρωση για τη Μακεδονία! Video, pics

ΠΑΟΚ: Χωρίς… παλμό η συγκέντρωση για τη Μακεδονία! Video, pics
ΦΩΤΟ intime

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν το πρωί της Κυριακής (07.04.2019) συγκέντρωση στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:30) την Λαμία σε μια κατάμεστη Τούμπα και σε περίπτωση γκέλας του Ολυμπιακού θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο της Superleague.

Superleague: Αγωνιστική που μπορεί να δώσει τίτλο στον ΠΑΟΚ!

Το πρωί της ίδιας ημέρας όμως, οι φίλοι της ομάδας συγκεντρώθηκαν μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου -στην παραλία της Θεσσαλονίκης- για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το “Μακεδονία Ξακουστή” ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν που έγραφαν: “Προδότες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι ελληνική” και “Ένας είναι ο ΠΑΟΚ και μία η Μακεδονία”.

Πάντως, όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες του πρακτορείου intime.gr αλλά και από το video του “wepost.gr η συγκέντρωση δεν είχε μεγάλη προσέλευση κόσμου, την ώρα που το απόγευμα στην Τούμπα δεν θα πέφτει.. καρφίτσα.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν αναβάλει συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, το οποίο θα γινόταν την ίδια ημέρα με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωση τους, οι οργανωμένοι φίλοι του “δικέφαλου του Βορρά” είχαν αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό θέμα θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και σε αγώνα που το πρωτάθλημα θα έχει κριθεί.

Πληροφορίες από wepost.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις