Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παρεμβαίνει και ο Ολυμπιακός υπέρ του Ατρομήτου και ζητάει να γίνει το ματς με την ΑΕΚ

Παρεμβαίνει και ο Ολυμπιακός υπέρ του Ατρομήτου και ζητάει να γίνει το ματς με την ΑΕΚ
Intime.gr

Στο… δρόμο που χάραξε ο Παναθηναϊκός, συνεχίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που στηρίζει τον Ατρόμητο και ζητάει να διεξαχθεί ο αγώνας των Περιστεριωτών, με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε πρόσθετη παρέμβαση για το ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ (δεν έγινε, λόγω του γνωστού υψομετρικού προβλήματος με τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου) ζητώντας να μην κριθεί στα… χαρτιά και να διεξαχθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν το σχετικό αίτημα, έχοντας –όπως και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός– έννομο συμφέρον ως συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες θα ζητήσουν την διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία και όχι την κατακύρωσή τους στα χαρτιά στην ΑΕΚ.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα παραστεί και θα εκπροσωπηθεί νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ θα μπορεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς που θα τεθεί προς κρίση.

Υπενθυμίζεται πως ο Ατρόμητος βάσει των άρθρων που κλήθηκε απειλείται όχι μόνο με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση βαθμών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις