Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παρί: Άγριο κράξιμο μετά την ταπείνωση – Τραυμάτισε οπαδό ο Μότα! [pics, vid]

Παρί: Άγριο κράξιμο μετά την ταπείνωση – Τραυμάτισε οπαδό ο Μότα! [pics, vid]

Πως να αντέξουν τέτοιο αποκλεισμό; Πως να δεχτούν ότι η ομάδα τους που συνέτριψε πριν από 15 βράδια σχεδόν τη Μπαρτσελόνα με 4-0, πήγε στο Καμπ Νου και όχι μόνο δεν έπαιξε για να κρατήσει το υπέρ της σκορ, αλλά κατάφερε να χάσει με 6-1, να ταπεινωθεί και να αποκλειστεί από τους 8 του Champions League.

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν απλά απογοητευμένοι. Ήταν οργισμένοι. Και ετοίμασαν θερμή υποδοχή στους παίκτες της ομάδας τους. Περίμεναν σχεδόν ως τις 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (09.03.2017) για να επιστρέψει η αποστολή στο Παρίσι. Και είχαν ετοιμάσει «θερμή» υποδοχή στο αεροδρόμιο Le Bourget.

Αποδοκιμασίες, βρισιές και πολλά άλλα έγιναν όταν οι παίκτες της Παρί πήραν τα αυτοκίνητά τους για να φύγουν από το αεροδρόμιο. Και όχι μόνο αυτό. Ο διεθνής μέσος Τιάγκο Μότα χτύπησε έναν από τους οπαδούς τη στιγμή που εκείνος είχε μπει μπροστά στο αυτοκίνητό του για να τον εμποδίσει να φύγει! Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και η σύζυγός του.

Δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που «πολιορκήθηκε» από τους οπαδούς. Ήταν ο μοναδικός όμως που… έστειλε έναν από αυτούς στο νοσοκομείο! Ο οπαδός έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε στην πλάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Σεν Ντενί για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Είναι ντροπιαστικό» έλεγε ένας οπαδός. Ο Τιάγκο Μότα δεν ήταν ο μοναδικός που τα άκουσε. Ο κεντρικός αμυντικός Μαρκίνιος τα άκουσε επίσης, αλλά εκείνος πρόλαβε να φύγει, χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

Μεγάλη και η ευθύνη της αστυνομίας, που μάλλον δεν περίμενε την παρουσία οπαδών στο αεροδρόμιο, και οι αστυνομικοί ήταν λίγοι για να φυλάσσουν όλες τις εξόδους. Χρειάστηκε η συνδρομή των σεκιούριτι της ομάδας αλλά και πάλι τα έκτροπα δεν έλειψαν!

Με πληροφορίες από eurosport.fr, bfmtv.com

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε