Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Νεϊμάρ απέναντι στη Λειψία, στο Champions League

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Νεϊμάρ απέναντι στη Λειψία, στο Champions League
Reuters

Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ξέρει εάν θα έχει στη διάθεση της τον Μάουρο Ικάρντι, μετράει την απώλεια του Νεϊμάρ, για τον αγώνα κόντρα στη Λειψία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Χωρίς τον Νεϊμάρ θα υποδεχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν τη Λειψία την Τρίτη (19/10) στο «Παρκ ντε Πρενς», για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και, όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος, θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών τις επόμενες ημέρες, πριν επανενταχθεί στις προπονήσεις.

Το γεγονός αυτό καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του και στο ντέρμπι της Ligue 1 με τη Μαρσέιγ, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24/10.

Την ίδια στιγμή, ο Μάουρο Ικάρντι απουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την προπόνηση της Παρί, καθώς έχει μεταβεί στο Μιλάνο, προκειμένου να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη σύζυγό του, Γουάντα Νάρα. Προς το παρόν, η διαθεσιμότητα του Αργεντινού επιθετικού για το αυριανό ματς παραμένει ένα ερωτηματικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις