Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αούστρια: Η “κόλαση της Αθήνας” και η… εμπλοκή οπαδών Παναθηναϊκού

ΑΕΚ – Αούστρια: Η “κόλαση της Αθήνας” και η… εμπλοκή οπαδών Παναθηναϊκού
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Τύπος της Αυστρίας γράφει -με έναν υπερβολικό τρόπο- για την ατμόσφαιρα που θα βρει η Αούστρια Βιέννης στον ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa league. Αναφορά και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που… περιμένουν.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας “Krone” αναφέρει πως η Αούστρια Βιέννης θα συναντήσει μια “κόλαση” στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Europa League, επικαλούμενη τα επεισόδια που έγιναν -εκτός γηπέδου- στο ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που διατηρούν στενούς δεσμούς με εκείνους της Ραπίντ.

“Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Περιμένουν και οι φανατικοί του Παναθηναϊκού, οπότε μπορεί η Αούστρια να περιμένει την κόλαση της Αθήνας”, γράφει αρχικά το δημοσίευμα.

“Αστυνομικές δυνάμεις, δακρυγόνα, διακοπή του αγώνα… λέξεις κλειδιά από το ντέρμπι της Κυριακής.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε για άλλη μια φορά την πιο άσχημη πλευρά του, καθώς το ματς διακόπηκε στο 70ο λεπτό όταν η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Οι παίκτες και οι φίλαθλοι έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες και μόνο όταν καθάρισε η ατμόσφαιρα συνεχίστηκε το ματς.

Μια γεύση για το τι περιμένει την Αούστρια την Πέμπτη”, προσθέτουν οι Αυστριακοί.

“Δεν είναι μόνο οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και αυτοί του Παναθηναϊκού”

Μάλιστα, γίνεται αναφορά στους κινδύνους που μπορεί να.. κρύβονται για τους εκδρομείς οπαδούς της Αούστρια, ακόμη και από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

“Όμως δεν περιμένει μόνο αυτό στην κόλαση της Αθήνας. Οι οπαδοί της Αούστρια έχουν ήδη προειδοποιηθεί να είναι ουδέτεροι κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, να μη φορούν τα μοβ χρώματα της ομάδας τους εκτός γηπέδου κι ακόμη και να μην τραγουδούν συνθήματα στο δρόμο.

Ο λόγος δεν είναι μόνο οι οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και αυτοί του Παναθηναϊκού, που διατηρούν στενούς δεσμούς με εκείνους της Ραπίντ, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία τους στο ‘Χάναπι’ το 2011. Τώρα ίσως να πάνε οπαδοί της Ραπίντ στην Αθήνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις