Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Αυτό είναι το ευρωπαϊκό μας καλοκαίρι”

ΑΕΚ: “Αυτό είναι το ευρωπαϊκό μας καλοκαίρι”
@AEK_FC_OFFICIAL

Η κληρώσεις που έγιναν σήμερα (06.08.2018) στη Νιόν για τα προκριματικά σε Champions League και Europa League “αποκάλυψαν” τους… μελλοντικούς αντιπάλους της ΑΕΚ. Με ποστάρισμα της, η Ένωση αναφέρθηκε στον “ευρωπαϊκό” Αύγουστο που έχει μπροστά της.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία)-Βίντι (Ουγγαρία) στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ξεπεράσει στον τρίτο προκριματικό γύρο το “εμπόδιο” της Σέλτικ.

Στην περίπτωση όμως που αποκλειστεί από τη Σέλτικ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκς Γιούρμαλα (Λετονία)-Σούντουβα (Λιθουανία) στα πλέι οφ του Europa League.

Το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΑΕΚ

“ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Πρώτος σταθμός την προσεχή Τετάρτη το Σέλτικ Παρκ απέναντι στη Σέλτικ (21.45, COSMOTE SPORT1) με ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 14 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ (21.00).

Κλήρωση Champions League: Αντίπαλος που δείχνει… σεντόνι για την ΑΕΚ!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την αμέσως επόμενη εβδομάδα σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες (21, 22 ή 23 Αυγούστου) η πρωταθλήτρια Ελλάδας μπορεί να βρίσκεται σε τέσσερις διαφορετικές χώρες!

Στη Σουηδία ή στην Ουγγαρία, αν αποκλείσει τη Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό του UEFA Champions League και στη Λιθουανία ή στη Λετονία, στο απευκταίο ενδεχόμενο που δεν θα τα καταφέρει κόντρα στην πρωταθλήτρια Σκωτίας.

Για «πλάκα» η ΑΕΚ στο Europa League! Οι αντίπαλοι στο σενάριο του αποκλεισμού

Επίσης την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου (28, 29 ή 30) θα βρίσκεται σίγουρα στην Αθήνα αφού και στα δύο ενδεχόμενα θα έχει τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ!

Και από εκεί και πέρα η επόμενη κλήρωση για την πρωταθλήτρια Ελλάδας αναμένεται να λάβει χώρα στο Πριγκιπάτο του Μονακό!

Είτε στις 30 Αυγούστου για τους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, είτε στις 31 Αυγούστου και πάλι στο Μονακό για τους ομίλους του Europa League με στόχο η ομάδα μας να παραμείνει δυναμικά στο ευρωπαϊκό ευρωπαϊκό προσκήνιο μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή της παρουσία.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις