Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έτσι θα αντιμετωπίσει το ενδιαφέρον για Μάνταλο – Μπακασέτα

ΑΕΚ: Έτσι θα αντιμετωπίσει το ενδιαφέρον για Μάνταλο – Μπακασέτα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό έβαλαν τους Πέτρο Μάνταλο και Τάσο Μπακασέτα στο “στόχαστρο” ξένων συλλόγων. Ποια είναι όμως η στάση που θα κρατήσει η ΑΕΚ σε περίπτωση που πραγματικά υπάρξει κίνηση απόκτησης των δυο παικτών της;

Τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρας (15.10.2018) ανέφεραν πως η Γουέστ Μπρομ επανέρχεται για την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, την ώρα που η Γαλατασαράι εμφανίστηκε να ενδιαφέρεται για τον Τάσο Μπακασέτα.

Να θυμίσουμε πως η Γουέστ Μπρομ κινήθηκε για την απόκτηση του Μάνταλου το καλοκαίρι που μας πέρασε (δανεισμό για 2 εκατ. ευρώ και υποχρέωση αγοράς για άλλα 6 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019) δεχόμενη την αρνητική απάντηση της ΑΕΚ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι με την ΑΕΚ, στην Τουρκία λέγεται ότι είναι αρκετά πιθανό το ενδιαφέρον της “Γαλατά” να πάρει σύντομα επίσημη μορφή πρότασης.

Σύμφωνα με την “Ώρα”, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρηση του Μάνταλου (έχει ανανεώσει μέχρι το 2022) για μια πρόταση που θα έχει… βάση τα 10 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον Μπακασέτα, από την Ένωση αναφέρουν πως βρίσκονται σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα διεθνή μέσου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις