Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Προστατεύουμε την ομάδα μας”

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ facebook

Χαμηλοί “τόνοι” από την ΑΕΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στον ΟΑΚΑ, καθώς με ανάρτησή της στο Social Media, ζήτησε από τους οπαδούς που θα πάνε στο γήπεδο, να προστατεύσουν την ομάδα από ενέργειες που μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους τιμωρίας.

Μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για το φετινό τίτλο της Superleague και ως εκ τούτου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει με κάποια δική της τιμωρία, λίγες μόνο αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Για το λόγο αυτό, με ανάρτησή της στα Social Media, ζήτησε και από τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (01/04, 19:30), να προστατεύσουν την ομάδα ακόμη και από πιθανότητες προβοκάτσιας, για να διασφαλιστεί από κάθε κίνδυνο τιμωρίας.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

“Ένα ακόμα μεγάλο ματς για την ομάδα μας την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου! Μαζί με τον κόσμο μας για μία ακόμα καθοριστική νίκη!

Προστατεύουμε την ομάδα μας από κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο, αποφεύγουμε τις προκλήσεις, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, είμαστε σε εγρήγορση ακόμα και για το ενδεχόμενο προβοκάτσιας.

Ακολουθούμε πιστά τον ίδιο κώδικα συμπεριφοράς, που μας έφερε μέχρι εδώ. Με χαμηλούς τόνους, σεβασμό στο ποδόσφαιρο, χωρίς να δυναμιτίζουμε το κλίμα και παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένοι στους δικούς μας στόχους!”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις