Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προσφορά ρεκόρ για τη φανέλα της! Πάει για μεγάλο “deal” ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η διαρκής ανοδική πορεία της ΑΕΚ και η πιθανότητα να παίξει του χρόνου στο Champions League, φαίνεται ότι έχει “εκτοξεύσει” και την εμπορική της αξία. Πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από εταιρεία αθλητικής ένδυσης, για την επόμενη πενταετία.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και με δεδομένη την κατασκευή και του νέου της γηπέδου, είναι λογικό να προσελκύει όλο και περισσότερους χορηγούς.

Στο πλαίσιο αυτό, όμως, φέρεται έτοιμη και για ένα απόλυτα προσοδοφόρο “deal”, για την αθλητική ένδυση της ομάδας, τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία και αναμένεται να της αποφέρει ένα ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο “ισχυρός” άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, συζητά με την εταιρεία Capelli Sport για μια εμπορική συμφωνία που θα αφορά τη φανέλα της ομάδας και γενικότερα την αθλητική της ένδυση, για τα επόμενα 5 χρόνια. Πρόκειται για μία αμερικανική εταιρεία, ραγδαία αναπτυσσόμενη στο χώρο της αθλητικής ένδυσης, η οποία και φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τη Nike στη φανέλα της Ένωσης και μαζί της να κάνει και την “είσοδό” της, στην αγορά του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις