Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σέλτικ: “Παρών” ο Μάνταλος! Μπήκε στην αποστολή για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Σέλτικ: “Παρών” ο Μάνταλος! Μπήκε στην αποστολή για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πέτρος Μάνταλος τέθηκε τελικά στην αποστολή για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ, θεωρείται όμως απίθανο να αγωνιστεί, αφού και στην προπόνηση της Δευτέρας (13/08), συνέχισε τη θεραπεία του, για την επάνοδο από τον τραυματισμό.

Η απουσία του Πέτρου Μάνταλου από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ θεωρείται κομβική για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και έτσι η συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στη Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League, θεωρείται ιδιαίτερα θετικό νέο.

Παρόλα αυτά, ο αρχηγός της Ένωσης είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού και μοιάζει απίθανο να τον “ρίξει” τόσο γρήγορα στη… μάχη, ο προπονητής του.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Πέτρος Μάνταλος συνέχισε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Τη θεραπεία του συνέχισε και ο Λούκας Μπογέ. Ο Γιώργος Γιαννούτσος προπονήθηκε κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές εν όψει της ρεβάνς με τη Σέλτικ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League 2018-19 (14/8 ώρα 21.00 – Novasports 2HD).

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σιμόες, Μοράν, Άλεφ, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Από την αποστολή αποκλείστηκε ο τιμωρημένος Κώστας Γαλανόπουλος”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις