Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αούστρια – ΑΕΚ: Η Βιέννη στα κιτρινόμαυρα [pic]

ΑΕΚ - Βιέννη - οπαδοί
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/

Η ΑΕΚ θα έχει σημαντική βοήθεια από τους οπαδούς της στην έδρα της Αούστρια, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση της στους “32” του Europa League. Οι φίλοι των “κιτρινόμαυρων” έχουν έντονη παρουσία στην Βιέννη.

Η ΑΕΚ θα έχει την στήριξη περίπου 2.500 φίλων της στην έδρα της Αούστρια Βιέννης και.. ψάχνει δυο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία) που μπορούν να την στείλουν στους “32” του Europa League.

Οι οπαδοί της δίνουν.. κιτρινόμαυρο χρώμα στους δρόμους της Βιέννης τις τελευταίες ώρες, αλλά και στην πλατεία του Αγίου Στεφάνου και ετοιμάζονται να “σπρώξουν” την ομάδα του Χιμένεθ στην πρόκριση.

Κιτρινόμαυροι” οπαδοί στην αυστριακή πρωτεύουσα

Οδηγίες της ΠΑΕ ΑΕΚ στους φιλάθλους

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στην Βιέννη να σεβαστούν τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των τοπικών Αρχών

Η ανάρτηση της Ένωσης

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που έχουν ταξιδεύσει στη Βιέννη για τον αποψινό αγώνα με την Αούστρια, ότι το σημείο συγκέντρωσης των Ελλήνων οπαδών με προορισμό το «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» θα είναι η πλατεία Schwedenplatz στο κέντρο της Βιέννης. Από εκεί στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) θα γίνει η μετάβαση στο γήπεδο με τη γραμμή U3 του μετρό και συνοδεία της αυστριακής αστυνομίας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα οδηγηθούν στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους συμμόρφωση με τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας τόσο για την ασφαλή τους μετάβαση στο γήπεδο όσο και για την αποφυγή του οποιουδήποτε απευκταίου προβλήματος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας.

Παρακαλείσθε και στη διάρκεια του αγώνα να επιδείξετε την ίδια υποδειγματική συμπεριφορά, όπως σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας, σεβόμενοι απόλυτα τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, προκειμένου όλοι μαζί στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση της ΑΕΚ.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις