Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης – ΑΕΚ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: “Γονάτισε” την Ένωση με μπαλάρα!- videos

Άρης – ΑΕΚ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: “Γονάτισε” την Ένωση με μπαλάρα!- videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης “ισοπέδωσε” την ΑΕΚ… μόνο με 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης και πήρε μία θριαμβευτική νίκη που τον εδραιώνει στην πρώτη 5άδα της Superleague, η οποία και οδηγεί στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Μονόλογος ήταν το ντέρμπι στο Βικελίδης, με τον Άρη να είναι εξαιρετικός κόντρα στην ΑΕΚ και να παίρνει μία επιβλητική νίκη με 2-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε και δύο δοκάρια, ένα ακυρωμένο γκολ και πολλές σημαντικές ευκαιρίες για… διασυρμό της Ένωσης.

Το γκολ του Άρη

Το δεύτερο γκολ του Άρη

 

Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – ΑΕΚ από το newsit.gr

 

Ο Άρης βρίσκεται στην προνομιούχο πέμπτη θέση, χάρη στα καλά αποτελέσματά του μέσα στο 2019 και την αστάθεια των ομάδων που πλέον τον ακολουθούν. Η ισοπαλία στην Τούμπα πρόσθεσε ένα ακόμα βαθμό, ενώ πλέον παίζει με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και αργότερα με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, δύσκολα αλλά καθοριστικά παιχνίδια.

Είναι πέντε αγώνες χωρίς ήττα, κάτι που έχει να συμβεί από τον Μάρτη του 2012, όταν συμπλήρωνε εννέα αγώνες χωρίς να χάσει. Και στα οκτώ παιχνίδια του 2019 έχει χάσει μόνο αυτό στη Λιβαδειά.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, φαίνεται ότι συμφιλιώνεται με την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, αν και ελπίζει ακόμα για την δεύτερη, ενώ απειλείται και από τον Ατρόμητο. Με τον Απόλλωνα έκανε την όγδοη νίκη της στα 11 τελευταία παιχνίδια, όπου έχασε μόνο στο Καραϊσκάκη με το ευρύ 4-1. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες σε Γιάννινα 4-0 και Νέα Σμύρνη 2-0, που έδειξαν ότι μπορεί να παίρνει εύκολα νίκες έξω. Πριν από τα τέσσερα γκολ από τον Ολυμπιακό, είχε δεχτεί γκολ μόνο σε ένα από τα επτά παιχνίδια της εκτός έδρας!

Η ΑΕΚ έχει δεχτεί δηλαδή γκολ σε τρία ματς εκτός έδρας, από ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Ολυμπιακό, τα τρία που ηττήθηκε! Για να μην χάσει δηλαδή πρέπει να μην δεχτεί γκολ. Και όταν δεχτεί, πάντοτε χάνει!

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις