Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άρης – Ατρόμητος: Ευρωπαϊκή… πρόβα με τρία γκολ! video

Άρης – Ατρόμητος: Ευρωπαϊκή… πρόβα με τρία γκολ! video
Intime

Ο Άρης νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης», στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων, πριν τους επίσημους αγώνες στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το φιλικό των… Ευρωπαίων! Μια εβδομάδα ακριβώς πριν τους πρώτους τους αγώνες στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, Άρης και Ατρόμητος έδωσαν φιλική “μάχη” στο “Κλ. Βικελίδης”, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 2-1.

Ο Άρης εμφανίστηκε πιο έτοιμος στο τελευταίο δυνατό τεστ πριν από τα παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League και είδε τον Ιντέγε να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας, αλλά να θέλει ακόμα λίγη… δουλίτσα, για να θυμίσει τον παίκτη που είδαμε στον Ολυμπιακό. Απ’ την άλλη, ο Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου έδειξε να έχει πρόβλημα ρυθμού, κάτι που κατάφερε να διορθώσει –μαζί με την κυκλοφορία της μπάλας- προς τα μέσα της επανάληψης.

Να αναφέρουμε ότι οι Περιστεριώτες έμαθαν πριν από λίγη ώρα πως θα βρουν μπροστά τους την Ντουνάισκα Στρέντα στα προκριματικά του Europa League.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-0 χάρη στο εντυπωσιακό αυτογκόλ του Δημήτρη Γούτα (25’). Στο 66’ ο… θετικότατος Φετφατζίδης έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του Κιβρακίδη, με τον Γκορτσίλα να δίνει πέναλτι και τον Ιντέγε να κάνει το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 70’ από το εντυπωσιακό πλασέ του Μανούσου!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ (78′ Σόουζα), Βέλεθ (78′ Δεληζήσης), Κόρχουτ (86′ Τσαγκαλίδης), Ματίγια (86′ Μπακούτσης), Μπάσα (57′ Σάσα), Τόνσο (78′ Κωνσταντινίδης), Φετφατζίδης (68′ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε (68′ Ντουάρτε).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (80′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης (62′ Καχίλα), Κατράνης, Χαρίσης (77′ Γαρουφαλιάς), Μάντσον (77′ Νάτσος), Ουγκράι (55′ Κορτ), Ούμπιδες (55′ Ρόσα), Μανούσος (80′ Κωτσόπουλος), Βέλλιος (55′ Ενσικουλού).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις