Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αυγενάκης και Superleague συναντιούνται την Παρασκευή (8/11)

Αυγενάκης και Superleague συναντιούνται την Παρασκευή (8/11)
ΦΩΤΟ intime

Η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με την αντιπροσωπεία της Superleague, κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, θα πραγματοποιηθεί τελικά την προσεχή Παρασκευή (8/11).

Την Παρασκευή (8/11) θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση της Superleague με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Μηνάς Λυσάνδρου είχε επικοινωνία με τον υφυπουργό σήμερα (4/11) ζητώντας να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό συνάντηση με την Επιτροπή του Συνεταιρισμού και τελικά το αίτημά του έγινε δεκτό και μάλιστα πολύ γρήγορα, όπως άμεσα ορίστηκε και η εν λόγω συνάντηση.

Από πλευράς Superleague θα παρευρεθούν ο πρόεδρός, Μηνάς Λυσάνδρου, ο νομικός σύμβουλος, Γιάννης Οικονομάκης και εκπρόσωποι των ΠΑΕ Αρης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ που αποτελούν μέλη της Επιτροπής του Συνεταιρισμού.

Σκοπός της συνάντησης είναι, αφενός να τεθούν υπόψη του υφυπουργού οι απόψεις της Superleague για την επερχόμενη τροποποίηση της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999), αφετέρου η συζήτηση θεμάτων, όπως η πρόοδος στο ζήτημα των μετακινήσεων φιλάθλων και άλλα σημαντικά που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις