Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Champions League: Ματσάρα στο Μεστάγια! “Ζωντανή” η Βαλένθια – Φαβορί η Τσέλσι [videos]

Champions League: Ματσάρα στο Μεστάγια! “Ζωντανή” η Βαλένθια – Φαβορί η Τσέλσι [videos]
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ένα ματς με τέσσερα γκολ, ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι, Βαλένθια και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους “μπλε” του Λονδίνου να βρίσκονται πιο κοντά στην πρόκριση, αλλά και τις “νυχτερίδες” να μένουν “ζωντανές”. “Καθαρό” 2-0 της Ζενίτ επί της Λιόν στο έτερο απογευματινό ματς.

Με δύο εξαιρετικά ματς, που άφησαν… ανοιχτούς λογαριασμούς για την τελευταία “στροφή” των ομίλων του Champions League, ξεκίνησε η βραδιά (27/11) στη δεύτερη ημέρα της 5ης αγωνιστικής.

Στο Μεστάγια, η Βαλένθια προηγήθηκε με 1-0 της Τσέλσι χάρη σε γκολ του Σολέρ, αλλά οι Λονδρέζοι έκαναν την ανατροπή με Πούλισιτς και Κόβασιτς, φθάνοντας μία ανάσα από την πρόκριση.

Οι “νυχτερίδες” δεν παράτησαν όμως το ματς και παρότι έχασαν πέναλτι με τον Παρέχο, βρήκαν τελικά το δεύτερο γκολ με τη βοήθεια και της τύχης, αφού μια σέντρα του Βας κατέληξε στα δίχτυα.

8ος Όμιλος

Βαλένθια – Τσέλσι 2-2
Λιλ – Άγιαξ 22:00

Τσέλσι 8 (5)
Βαλένθια 8 (5)
Άγιαξ 7 (4)
Λιλ 1 (4)

Επόμενη αγωνιστική (10/12)

Τσέλσι – Λιλ
Άγιαξ – Βαλένθια

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ζενίτ ήταν καλύτερη μέχρι και το 1-0 του Τζιούμπα στο 42′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά η Λιόν ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα το… νόμο του ποδοσφαίρου, με τους Ρώσους να πετυχαίνουν τελικά και δεύτερο τέρμα, με τον Οζντόεφ να γράφει το 2-0, με σουτ που κόντραρε και σε αμυντικό.

7ος Όμιλος

Ζενίτ – Λιόν 2-0
Λειψία – Μπενφίκα 22:00

Βαθμολογία

Λειψία 9 (4)
Ζενίτ 7 (5)
Λιόν 7 (5)
Μπενφίκα 3 (4)

Επόμενη αγωνιστική (10/12)

Λιόν – Λειψία
Μπενφίκα – Ζενίτ

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις