Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Copa America: Χωρίς Μέσι η 11άδα του τουρνουά! [pic]

Copa America: Χωρίς Μέσι η 11άδα του τουρνουά! [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λέο Μέσι δεν κατάφερε για μία ακόμη διοργάνωση να οδηγήσει την Εθνική Αργεντινής σε μία επιτυχία, με την απόδοσή του να κυμαίνεται ξανά σε χαμηλά επίπεδα και να μη συμπεριλαμβάνεται ούτε στην κορυφαία 11άδα του Copa America.

Την ώρα που με τη Μπαρτσελόνα “σαρώνει” τα πάντα, με την Εθνική Αργεντινής συνεχίζει να… απογοητεύει τους συμπατριώτες του, οδεύοντας από τη μία αποτυχία στην άλλη.

Και μπορεί ο ίδιος ο Μέσι να τα έβαλε αυτή τη φορά με τη διαιτησία, όμως και οι δικές του εμφανίσεις στο γήπεδο δεν ήταν αυτές που τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι δεν βρίσκεται καν στην καλύτερη 11άδα του τουρνουά στο Copa America, με τους Έβερτον, Γκερέρο και Χεσούς να επιλέγονται από την κορυφαία ιστοσελίδα Optajavier.com.

Η κορυφαία 11άδα του Copa America

 Άλισον (Βραζιλία), Ντάνι Άλβες (Βραζιλία), Μαρκίνιος (Βραζιλία), Τραούκο (Περού), Παρέδες (Αργεντινή), Αρανγκίζ (Χιλή), Γιοτούν (Περού), Αρτούρ (Βραζιλία), Γκάμπριελ Ζέσους (Βραζιλία), Γκερέρο (Περού), Έβερτον (Βραζιλία). 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις