Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Διαρρέεται” το τέλος των μετεγγραφών από την ΑΕΚ! Θα εξετάσει τους ελεύθερους

“Διαρρέεται” το τέλος των μετεγγραφών από την ΑΕΚ! Θα εξετάσει τους ελεύθερους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει τελικά σε άλλη μετεγγραφή, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να “διαρρέει” ότι προτιμάει να παραμείνει ως έχει, παρά να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή απλά και μόνο για τους… τύπους. Θα εξεταστεί παρόλα αυτά, η αγορά των ελεύθερων.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έκανε λόγο για δύο μάλιστα μετεγγραφές μέχρι το τέλος της ημέρας, όμως τελικά φαίνεται ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φθάσει μέχρι τις υπογραφές, κάποιες από τις περιπτώσεις που είχε ψηλά στη λίστα της και έτσι θα παραμείνει με το υπάρχον ρόστερ.

Τα ονόματα των Ραντόγια και Νάρσινγκ είχαν δει το “φως” της δημοσιότητας, όμως οι δύο ποδοσφαιριστές λέγεται ότι ήταν αρνητικοί στη μετακόμισή τους στην Ελλάδα και έτσι οι μετεγγραφές τους “ναυάγησαν”, με την Ένωση να μην έχει χρόνο για περαιτέρω κινήσεις στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.

Έτσι, και από την ίδια την ομάδα “διέρρεαν” ότι δεν θα υπάρξει η… έκπληξη της τελευταίας στιγμής και θα αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, μόνο αν βρεθεί κάτι αξιοσημείωτο στην αγορά των ελεύθερων παικτών, όπου υπάρχει περιθώριο λίγων ακόμη ημερών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις